Deprecated: Required parameter $pos follows optional parameter $pid in /customers/c/4/2/cahwestvlaanderen.be/httpd.www/templates/gk_magazine/lib/menu/GKMenu.php on line 66 Deprecated: Required parameter $i follows optional parameter $pid in /customers/c/4/2/cahwestvlaanderen.be/httpd.www/templates/gk_magazine/lib/menu/GKMenu.php on line 66 Deprecated: Required parameter $pos follows optional parameter $level in /customers/c/4/2/cahwestvlaanderen.be/httpd.www/templates/gk_magazine/lib/menu/GKMenu.php on line 85 Deprecated: Required parameter $i follows optional parameter $level in /customers/c/4/2/cahwestvlaanderen.be/httpd.www/templates/gk_magazine/lib/menu/GKMenu.php on line 85 Deprecated: Required parameter $i follows optional parameter $pid in /customers/c/4/2/cahwestvlaanderen.be/httpd.www/templates/gk_magazine/lib/menu/GKBase.class.php on line 426 logo

           

Het gezin staat op barsten. Als er op korte termijn niets verandert,
dreigt een breuk binnen de gezinscontext. 

Een crisis geeft de mogelijkheid tot verandering. Een crisis gaat gepaard met sterke dynamieken waardoor kansen tot verandering gegenereerd worden. Door het aanleren van vaardigheden wordt ernaar gestreefd de competentie van de gezinsleden te vergroten en het samenleven weer mogelijk te maken. De bedoeling is dat het gezin op korte termijn in staat is eigen problemen op te lossen.

Het doel van vzw Crisishulp aan Huis is om samen met het gezin te komen tot een nieuw perspectief in de gezins- en opvoedingssituatie. Er wordt niet gestreefd naar een volledig herstel of een perfect harmonieuze manier van samenleven. De bedoeling is wel dat de gezinsleden als gezin verder kunnen en willen, al dan niet met één of andere vorm van verdere ondersteuning.

 
 
hoofding22.jpg